Iedereen kan zelf ondermode kopen

Bovenstaande klinkt logisch, maar dat is het niet. Als je niet (meer) zelfstandig naar een winkel kunt gaan, houdt het namelijk snel op. Ook webshops zijn dan geen oplossing. Want wie helpt je met passen, ruilen en retour zenden als je niet mobiel of op leeftijd bent? Daarom ben ik gestart met Eva Ondermode. Bij mij betekent ‘iedereen’ namelijk wél: niemand uitgezonderd. Ik wil mensen daarbij helpen; dát is mijn drijfveer.

 

Erna Vaags van Eva Ondermode in Winterswijk

Dat kan anders
Mijn zus die sinds langere tijd in een rolstoel zit, is een grote inspiratiebron geweest voor het opzetten van Eva. Al winkelend met haar kwam ik erachter hoe moeilijk shoppen kan zijn als je oud of minder-valide bent. Het pashokje is zo klein dat een rolstoel er bijvoorbeeld amper in past. Laat staan dat er nog iemand bij in moet om te helpen. “Dat kan anders”, dacht ik. En dat was het begin van Eva Ondermode met service aan huis.

Met je mee kijken
Eva Ondermode is er voor iedereen. Jong, oud, man, vrouw. Je kunt dus ook terecht wanneer je niet doorsnee bent. Kleine cup, dikke buik, prothese…? Ik kijk er niet van op, maar kijk met je mee. Net zolang tot je tevreden bent.

Iedereen moet zijn eigen ondergoed kunnen kopen. Lijfgoed dat fijn zit, mooi toont en lang meegaat.
Daar wil ik met Eva Ondermode voor zorgen.

Ben je nieuwsgierig naar de winkel, de collectie of de thuisservice? Bezoek me op Facebook, kom een kijkje nemen in de winkel of neem contact op voor een afspraak aan huis.